friska ögonfransar

Vill du ha bättre och längre ögonfransar?

Alla kvinnor kan inte vara nöjda med ögonfransar. Man kan genom diverse behandlingar och kontinuerlig vård få längre och fylligare ögonfransar. Men hur får man denna effekt? Denna fråga är väldigt viktig för alla tjejer och kvinnor. Att ta hand om dina naturliga ögonfransar på rätt sätt kan leda till längre fransar. Du bör vara uppmärksam på rengöring, tvätt och näring. Du hittar några svar på dessa frågor här i den här artikeln. Varför bör du rengöra fransarna? Det första steget till friska fransar är att hålla dem rena och fria från smink. Varje kväll, bör man ta bort ögonsminket innan du lägger dig med rengöringsmedel som är skonsamma och säkra att använda på dina ögon. Du kan ta bort smink med en ansiktssvamp innan du tvättar ansiktet på kvällen. Ibland bör din hud och ögonfransar ta en paus från smink, särskilt på natten.

Genom att borsta dina naturliga fransar varje dag kan du hålla dem fräscha och ge rätt form, särskilt efter natten. Fukt är mycket viktigt inte bara för kroppen utan också för ögonfransarna. Att dricka mycket vatten gör alltid underverk för din hud och är också bra för dina ögonfransar. Som en bra variant kan du använda till exempel kokosolja. Applicera en liten mängd av det på dina fransar för en behandling. Olivolja är ett bra naturligt fuktmedel som kan stimulera fransarnas tillväxt. Självklart har vi många olika metoder för att återfukta dina ögonfransar så att du kan använda en av dem.

Du kan använda vitaminer som hjälper dig med dina ögonfransar. Vitamin E är ett av vitaminerna för hår- och ögonfranshälsa och det kan stimulera din hårväxt. Men glöm inte att du bör gå till läkaren först för att få en konsultation, eftersom vissa människor kan vara allergiska mot olika ämnen. Vi hoppas att dessa råd var användbara och självklart kan du läsa fler artiklar i vår blogg.