lösögonfransar blogg

Guiden om lösögonfransar

Ögonfransar gör en av de största effekterna på vårt utseende. Med olika produkter som serum som är gjorda för att förlänga, fylla och ge volym åt våra fransar, kan du få en helt ny look. De får våra ögon att se större ut, mer flirtiga och skapar mycket uppmärksamhet. Lösögonfransar ger oss väldigt snabb effekt som vi behöver ibland. Till exempel är det passande för en speciell kväll eller fest. Naturligtvis hjälper smink oss att få ett snyggt utseende, men med fransserum får du en långvarig effekt som ibland kan vara bättre än smink. När du väl får den fantastiska effekten av extra fransar kommer det att vara svårt att vara nöjd med din typiska sminkrutin. Lösögonfransar kräver ordentlig vård och rätt appliceringsteknik. Du vill inte ha ögonfransar som hänger eller vakna upp med lösögonfransar som lossnat. Vi vill presentera en kort guide om lösögonfransar.

Vi kommer att svara på några viktiga frågor och du kommer att få några råd. Klipp dina lösfransar så att de passar ditt ögonlock perfekt. Du kan också dela upp dem i mindre bitar eller tunna ut dem för att skapa en mer naturlig look. För bättre placering och säkerhet, använd fingrarna för att applicera dina extensions, eller så kan du använda en pincett för det. Du bör börja med att placera fransen från det yttre hörnet först och hålla den så nära fransraden som möjligt.

Du kan också locka dina naturliga fransar och applicera mascara som hjälper till att stödja deras vikt. För att blanda ihop allt kan du ta eyelinerborste och trycka en tunn linje av svart matt ögonskugga på där dina fransar möter dina ögon. Gör ett par blinkningar. Efter den fantastiska kvällen bör dina lösfransar tas bort innan du påbörjar din sminkborttagningsrutin. Ta en sminkborttagare, det kommer att hjälpa dig med dina lösögonfransar. Efter att du tagit bort sminket, tvätta ansiktet med vatten.